Ochrana osobních údajů

Animated Shape

Zásady ochrany osobních údajů

na základě Obecného nařízení o ochraně osobních údajů (GDPR)

 
Vaše osobní údaje sbírá a zpracovává:

Martin Ulbrich
Sídlo: Vlnařská 836/4, 460 06 Liberec
Kontaktní e-mail: info@textmedia.cz
IČO: 14091151

Jaké údaje sbírám:

Na základě vašeho souhlasu sbírám na těchto webových stránkách následující osobní údaje:

  • Kontaktní formulář: vaše jméno, e-mailovou adresu

Důvod a účel sběru údajů:

  • Kontaktní formulář: abych mohl odpovědět na vaše dotazy a poptávky

Jak dlouho údaje uchovávám:

  • Kontaktní formulář: po dobu 5 let

Kdo osobní údaje zpracovává:

Výhradním zpracovatelem těchto údajů je jejich správce, tj. Martin Ulbrich (IČO 14091151, sídlo: Vlnařská 836/4, 460 06 Liberec VI-Rochlice), který je současně držitelem domény a provozovatelem tohoto webu.

Soubory cookie:

Soubory cookie používám výlučně pouze pro měření návštěvnosti webu a přizpůsobení vzhledu webových stránek. Při procházení webových stránek se zaznamenává vaše IP adresa, jak dlouho se na stránce zdržíte a ze které stránky přicházíte. Používání souborů cookie pro měření návštěvnosti webu a přizpůsobení zobrazení webových stránek vnímám jako oprávněný zájem správce. Používání souborů cookie můžete ve svém prohlížeči zakázat.

Na co máte právo:

  • Dotázat se, jaké údaje zpracovávám, za jakým účelem, v jakém rozsahu, jak dlouho a kdo k nim má přístup
  • Požádat o opravu nebo vymazání těchto údajů

Kam se můžete obrátit:

Pokud si myslíte, že vaše údaje zpracovávám v rozporu s příslušnými právními předpisy, kontaktujte mne. Nebudete-li s řešením vaší stížnosti spokojeni, můžete podat stížnost na Úřad pro ochranu osobních údajů.

Tyto Zásady ochrany osobních údajů jsou platné a účinné od 1. 1. 2022.